Menu Zavřeno

LAKMUS, NE BYZNYS …

Věřte, že s metodickými videi žádný velký byznys neuděláte. Přesto jsme si dali práci s první multimediální knihou Základní škola volejbalu, dávalo nám smysl propojit videa s knihou a rozhodli jsme se QR kódy zpoplatnit. 5 lidí do toho dalo kus života i svoje peníze, ale to není nejdůležitější. Hlavním důvodem je přesvědčení, že pokud lidé nebudou ochotni zaplatit za službu cenu, za niž si dáte kávu (balíček) nebo oběd ve dvou v restauraci (všechna videa), pak to celé nedává smysl. Jednoduše, není to potřeba. A věci mají mít smysl, že? Proto děkuji všem, kteří to pochopili, cítí, že je to potřebné a zaregistrovali se v projektu KOMPAS www.kompas2020.cz. Dnes přidávám QR kódy celé blokařské řady.

No a těm, kterým to smysl nedává nebo to prostě nepotřebují, tak jsem to snad alespoň vysvětlil. Peníze vydělávám jinak, mnoho aktivit dělám i zadarmo – z profesní cti, ale tento projekt není byznys, je lakmusem o tom, do jaké míry to trenéři a rodiče potřebují.

PS:

Někteří jste mi napsali, že nevíte, jak se dostat ke knize. Český volejbalový svaz rozeslal zdarma do každého kraje 40 kousků, zbytek si nechává pro svá školení. Ptejte se tedy na příslušných krajských volejbalových svazech. Pokud knihu sháníte vlastní cestou, pak ji dostanete v každém Luxoru ale i jinde, případně třeba na tomto odkazu:

https://1url.cz/@zh_7x7#volleyball#volejbal#kniha@knihkupectvi_luxor#videa#qr@czech_volleyball#hanik

volleyball#volejbal#kniha@knihkupectvi_luxor#videa#qr@czech_volleyball#hanik